Rólunk

 

 

Menekülés a pihenés és a kényeztetés világába.

 

A Nevis Wellnes és SPA központunk segít elfelejteni a nyüzsgo modern világ által okozott stresszt és fáradságot. Terepeutáink pazar élményt, teljeskörü kényeztetést és megújulást biztosítanak testnek és léleknek.

Központunk tökéletesen felkészült bármelyik érzékszervünk kellemes próbatételére. "Sanitas per Aquam" (Vízben az egészség) fogalom követői vagyunk, ami kötelez minket a víz varázslatos világának bemutatására, úgymint: fedett medence, jakuzzi, trópusi zuhany; csakúgy mint a gőzfürdők (szaunák) csodálatos világának bemutatására: aromakabin, oldszauna, gőzfürdő.

Mivel tudjuk, az idő pénz, terápiás ajánlatainkat úgy terveztük meg, hogy megadja a lehetőséget teste és lelke teljeskörü kényeztetésére.

Kényeztesse testét és lelkét bármely ajanlatunkkal és találjon rá arra azokra a speciális kezelések kombinációjára amelyek átalakítják a testét és a lelkét. Kivételes ajánlataink magukba foglalnak változatos masszázsokat, arc-, test- alakformáló kezeléseket, bio-króm és aromaterápiákat.

Hirlevel

Amennyiben naprakészen szeretnének lenni program ajánlatainkkal avagy akciós ajánlatainkkal kérjük iratkozzanak fel hírlevél szolgáltatásunkra.

*Név:
*E-mail:
*Telefonszám:
*Ellenörző kód:
 

 

 

 

 

 

Légy velünk te is a facebookon.