Alakformálás

Az alakformálás a legbiztonságosabb módja az irigylésre méltó alak elerésének.

 

Ultratone

 

Az Ultratone Futura Pro egységes rendszerként egyesíti magában a piacon található test és arckezelések legjavát, és ezeket új, egyedi, áttörést-jelentő bio-energetikai jellemzőkkel egészíti ki. Az egyes kezelői rendszerek egy berendezésbe integráltan, közös vezérlő felülettel működtethetők a maximális eredmények elérése érdekében.
A minden egyben (All in one) koncepcióra tervezett felépítés nyolc különböző rendszer összehangolt, egy rendszeren belüli használatát teszi lehetővé a maximális eredmények elérése érdekében.

A Futura® Pro programjai egyedülállóan, 44 trofikus jelformát használnak, váltakozó impulzus jelalak, frekvencia és impulzusidő értékekkel, kezelésenként egyszerre sokfélét, a legjobb kezelési eredmények elérése érdekében. A Futura Pro sejtszinten formálja át és varázsolja újjá a testet és az arcot.

Alapvető különbséget kell tennünk a hagyományos izomstimulációs  készülékek és az Ultratone piacvezető Trofikus kódtechnológiával támogatott  bio-stimulációs rendszere között. Az Ultratone rendszerek lényege, hogy az adott kezelési területen kívülről ható bio-stimulációs kezelés és az ezzel egyidőben bio-energetikai alapon működő, a szervezet belső rendszereit stimuláló, energetizáló kezelési módszerek együttes hatásmechanizmusa  fantasztikus és hosszú távú eredményeket biztosítanak. Például az Ultratone Futura Pro berendezés 44 trofikus jelformát használ a legjobb eredmények elérésére, míg az elektroterápia csupán 3-4.

Tulajdonképpen az Ultratone akár helyetessíteni tudja a fizikai megterhelést. Példának okáért 30 perc stimuláció megfelel efektiv 20km futásnak, avagy 2 óra inteziv sportnak. Ezen túlmenően a stimuláció eredménye sokkal rövidebb időn belül érzékelhető, ugyanakkor jelentősen csökkenti a rák, csontritkulás, koleszterinszint növekedés megjelenésének esélyét.

Az Ultratone ötvözi a biostimulációt a színterápiával, mikroáramos zsírbontással, ultrahangos , biofrekvenciás, elektroporálási, lipolizis kezelésékkel.

A programok felsorolására lehetetlen lenne vállalkoznunk, a fő kezelési profilok a következők:
        - Karcsúsítás & Alakformálás,
        - Zsírleépítés & Méretcsökkentés,
        - Méregtelenítés & Cellulitisz kezelés,
        - Tónusfokozás & Izomfejlesztés,
        - Arcfiatalítás & ránctalanítás,
        - Sport és Tréning (sebesség, erő, ellenállóképesség)
        - Terápia és rehabilitáció
       
Ár: 58 lei / kezelés

 

Parafango kezelés


A parafango az iszap és a paraffin keveréke. Az iszap rendkívül gazdag ásványi anyagokban, nyomelemekben. Hatása: A kezelés ödéma ellenes, mély tisztító hatása van, fertőtlenítő, vérkeringés fokozó, hidrolizálja a sejteket. A leghatásosabb eljárás a helyi fogyasztásra vagy a cellulit kezelésére. A paraffin tulajdonképpen egy miniszauna efektust hoz létre azáltal, hogy begyűjti a meleget és növeli a helyi vérkeringést.

 

Infrapaplanos MÉLY-MELEG TERÁPIA


Az infrapaplan mélymelege megemeli a test hőmérsékletét, mintegy mesterséges lázat előidézve. Ahogy a szervezet immunrendszere harcol ennek a (vélt) láznak a legyőzéséért, úgy erősödik. Mindemellett az intenzív izzadás által a méreg-, és salakanyagok szervezetből történő eltávolításával az egészsége és betegségekkel szembeni ellenállása nagymértékben megnő.
       
Parafango pakolás infrapaplanba


Ár: 60 lei / kezelés

Alakformálás LaCremerie Termékekkel

 

Első lépés: - alakformálás peeling masszázsal


Tulajdonképpen előkészítjük, letisztítjuk, hidratáljuk a bört, relaxáljuk és felerősítjük a későbbi lépésekre.

Második lépés: - bársonyos iszappakolás infrapaplanba

 

A bársonyos LaCremerie illatosított iszappakolás nagy előnye, hogy nem piszkol és könnyen eltávolítható zuhanyzás nélkül is. Az infrapaplanos iszappakolás tulajdonképpen egy méregtelenítő kezelés mely serkenti a természetes anyagcserét és felgyorsítja a mérgek kiürítését a szervezetből.

Harmadik lépés: - termászetes krémek és olajok keverékének testmasszázsa

 

A kezelések legkellemesebb záro eleme a masszázs, mely masszázs felfrissitik úgy a testet mint a lelket, attól függően, hogy a krém vagy olaj masszázst energikusabban avagy lágyabban végzik a szakemberek.

Anticellulit masszázs


Ez a sajátos nyugati eredetű masszázstechnika (Speciális Vákuum Mélymasszázs) felfokozza a nyirokáramlást, és a vérkeringést. A nyirokkeringés akár ötvenszeresére is felgyorsulhat, ami biztosítja a salakanyagok elszállítását a szervezetből. A kezelés hatására felgyorsul a vérkeringés is, ezáltal javul a bőr alatti kötőszövetek oxigénellátása és anyagcseréje. A felgyorsult keringés következtében erősödik a szervezet zsírégetési folyamata. Megerősíti a laza kötőszöveteket, visszaállítja azok rugalmasságát, a bőr feszesebb lesz. A petyhüdt, rán-cos bőr kisimítását, az elfáradt bőr regenerálását az egész tes-ten egyaránt segítheti.
       
Ár: 45 lej / kezelés
Időtartam: 35 - 40 min


BEKO Testkezelések


Body Basic Drain Fango
- peeling
- nyirokmasszázs
       
Ár: 96 lej / kezelés
Időtartam: 1 óra

       
Body Basic Anticelulitic
- peeling
- anticellulitisz masszázs
       
Ár 115 lej / kezelés
időtartam: 1 óra

       
Body Anticellulitisz Instant Hula Hoop
- peeling + booster (aktivátor)
- anticellulitisz masszázs
- lazitó masszázs

Ár: 145 lej / kezelés
Időtartma 1 óra

 

Hirlevel

Amennyiben naprakészen szeretnének lenni program ajánlatainkkal avagy akciós ajánlatainkkal kérjük iratkozzanak fel hírlevél szolgáltatásunkra.

*Név:
*E-mail:
*Telefonszám:
*Ellenörző kód:
 

 

 

 

 

 

Légy velünk te is a facebookon.