Remodelare corporala

Remodelarea corporala reprezinta una dintre cele mai sigure metode de a obtine un corp de invidiat.

 

Ultratone

 

Ultratone Futura Pro este un aparat pentru remodelare corporala si faciala de ultima generatie bazat pe biostimulare si ultrasunete. Procesul de biostimulare reprezinta o stimulare naturala a functiilor corpului. Acest tip de terapie difera total de electroterapie, in principal pentru ca biostimularea foloseste 44 de unde, care sunt in permanenta schimbare in cursul unei proceduri, astfel ofera senzatii diferite, pe care clientul le-ar putea simti ca un masaj fin, in comparatie cu electroterapia care foloseste doar 3-4 unde.

In plus, undele folosite in procesul de biostimulare sunt foarte similare cu stimulii naturali, fapt care duce la o comunicare mai buna decat electrostimularea. Prin impulsurile pe care biostimularea le transmite organismului, Ultratone comunica cu creierul, ca si cum corpul ar depune efort activ. Prin urmare Ultratone poate chiar sa inlocuiasca efortul fizic. Ca exemplu 30 de minute de biostimulare reprezinta 20 de km de alergare sau 2 ore de efort activ. In plus, rezultatele biostimularii sunt vizibile intr-un timp mult mai scurt si sunt mai precise. Un alt avantaj in alegerea biostimularii este faptul ca reduce riscul de cancer, aparitia osteoporozei si deasemenea reduce nivelul de colesterol si creste fertilitatea.

Ultratone combina biostimularea cu cromoterapia, microcurentul, ultrasunetele, biofrecvente, electroporare, lipoliza, pentru a oferi tratamente faciale si corporale.

Tratamentele corporale sunt axate pe:

- Biostimulare corporala: Slabire si remodelare, Celulita, Post- natal, Reducerea grasimii pe musculatura.
- Tonifiere (modelare): tonifiere musculara profunda, liftingul pielii si tonifiere, liftingul bustului, tonifierea pectoralilor, tonifiere post-natala, tonifierea bazinului.
- Detoxifiere: drenaj limfatic, detoxifiere si circulatie, regenerare dermica, masaj antistres.
- Antrenament fizic: viteza, putere, forta, vigoare, rezistenta, intindere, reabilitare.
- Programe terapeutice: incordare, reabilitare, capilarizare, acupunctura, reflexoterapie, antispasm.

 

 

Impachetari cu Parafango


Parafango este un amestec de parafina cu namol marin bogat in oligoelemente, pentru o aplicare si o indepartare usoara. Aplicarea amestecului timp de 20-30 de minute relaxeaza corpul si asigura absorbtia produselor in piele. Caldura este obtinuta in urma combinarii parafinei cu namolul marin, care sunt excelenti conducatori de caldura. Namolul marin ajuta la eliminarea toxinelor, stimularea circulatiei si revitalizarea pielii. Parafina creeaza un efect de minisauna, deoarece capteaza caldura si creste circulatia sanguina locala. Rezulatatul este eliminarea toxinelor, o hidratare profunda cu un efect de lunga durata.

 

Termocuverta


Termocuverta este un tratament inovativ, cu numeroase avantaje : eliminarea celulitei, tonifierea musculaturii, pierdea in greutate, remodelarea siluetei . Termocuverta numita si minisauna, este compusa din 3 zone cu reglare electronica independenta a temperaturii ce face posibila personalizarea programelor de reducere a grasimi de pe abdomen, umeri si picioare.
 


 

Tratament corporal

 

 

Peeling corporal


Are rol in curatarea in profunzime a pielii si pregatirea ei pentru tratamente de hidratare si relaxare, amplificand efectele pasilor urmatori.
 

Impachetari cu namol catifelat


Namolurile catifelate La Cremerie sunt parfumate si concepute pentru o manevrabilitate deosebita, se intind usor, nu murdaresc si sunt usor de indepartat chiar si fara dus. Impachetarea cu namol in termocuverta este un tratament de detoxifiere care stimuleaza metabolismul, accelerand procesul de eliminare a toxinelor.
 

 

Impachetari cu parafango

 

Impachetari Aores cu Cristale Roz in termocuverta

Impachetari  cu Rassoul, argila minerala purifianta 100% natural in termocuverta

 

 

Masaje corporale cu creme si uleiuri pe baza de extracte naurale si unt de argan


Masajele incheie o vizita la spa, fiind momentul cel mai relaxant si cel mai binefacator pentru minte si trup. Efectuat mai energic sau mai lin, folosind crema sau ulei, masajul este piesa centrala a unei calatorii prin lumea spa.
 

Masajul anticelulitic

 

Masajul anticelulitic este serviciul care atrage cele mai multe cliente in centrele de estetica coporala. Si asta pentru ca aceasta terapie nu e doar un moft sau o chestiune la moda, ci devine chiar o necesitate atunci cand este vorba de aspectul nostru fizic si de estetic. Spre deosebire de alte masaje blande, masajul anticelulitic este foarte energic. Acest tip de masaj se face in profunzime, stimuland circulatia sangvina si activand metabolismul. Masajul anticelulitic favorizeaza destocarea grasimilor localizate intr-o zona a pielii semiprofunda. Canalele lasate de celulita isi revin destul de repede dupa sedinta de masaj.
 

 

Newsletter

Daca doriti sa fiti la zi cu toate informatiile noastre, va rugam sa va inscrieti pentru newsletter.

*Nume:
*E-mail:
*Nr. telefon:
*Cod imagine:
 

 

 

 

 

 

Fii alaturi de noi pe facebook